Cine suntem

TRANSPRIMA

Societate comerciala TRANS-PRIMA S.R.L. a luat fiinta in anul 1994, fiind o societate cu capital 100 % romanesc. Obiectul principal de activitate al societatii in reprezinta transportul intern si international de marfuri.
De asemenea, societatea functioneaza si in regim de "casa de expeditii". Ne-am impus pe aceasta piata, prin seriozitate si serviciile de calitate pe care le oferim, castigand in acest fel increderea clientilor nostri. Increderea si respectul reciproc ca parteneri pe aceasta piata, au atras contracte, ferme si de lunga durata, cu marile firme de logistica si nu numai.
In acest sens, oferim solutii profesionale pentru transportul intern sau international de marfa in regim de grupaj, partial (LTL) si complete (FTL). Dispunem de o flota specializata si aliniata la pretentiile actuale ale acestui domneiu de activitate atat din punct de vedere al legislatiei, cat si din punct de verere tehnic.

Serviciile de transport se desfasoara in Europa si, in acea mai mare parte, sunt transporturi din si spre Romania, Germania, BeNeLux, Franta, Spania, Italia, Anglia s.a.m.d. transporturi care se efectueaza zilnic.
Fiecare transport are o asigurarea de 1.500.000 euro.
O parte din camioane sunt conduse de doi soferi, care garanteaza livrarea la timp a marfurilor, respectand practicile obisnuite ale acestei piete. Camioanele sunt dotate cu sisteme GPS, putand fii localizate constant, si oferind in orice moment clientilorinformatii legate de timpul de livrare.
Prin " serviciile complete" pe care le oferim intelegem toate serviciile care privesc transportul, depozitarea, manipularea bunurilor si livrarea acestora la data, ora si locatia cerute de client.
Pentru buna desfasurare a activitatii de depozitare - manipulare marfa avem in dotare 3 motostivuitoare de diferite capacitati ( pana la 400 kg) , autorizate I.S.C.I.R. manevrate de un personal care este specializat si autorizat in acest sens.
Ca o noutate, generata din nevoia constanta de perfectionare, in prezent dispunem si de un atelier mobil, complet utilat pentru a depana orice problema tehnica, in orice moment.
Suntem o echipa tanara dedicata si ambitioasa, care doreste sa construiasca relatii durabile si eficiente cu partenerii sai.

35
cap tractoare
45
semiremorci
4
camioane 7.5 tone
5
prelate 3.5 tone