Transport Intern si International

TRANS PRIMA


In anul 1994 lua nastere Trans Prima, o companie 100% romaneasca. Trans Prima s-a dezvoltat constant an de an, asigurand servicii de transport de marfuri intern si internațional, la preturi competitive, in conditii de siguranta si promptitudine.
Experienta dobandita pana in prezent a plasat compania noastra in topul preferintelor clientilor nostri. In fiecare zi, cautam sa ne imbunatatim performanta si valoarea investind constant in formarea si calificarea superioara a capitalului uman, precum si în tehnologii noi, menite sa reduca impactul negativ asupra mediului inconjurator.


Aniversarea a 25 de ani de existenta a companiei a fost marcata prin realizarea urmatorului pas firesc in evolutia acesteia.
Trans Prima a realizat o investitie noua in zona industriala, soseaua de centura Alba Iulia, fiind plasata strategic in centrul tarii, cu acces facil la cele mai noi si moderne cai de transport rutier, feroviar si aerian, pozitionandu-se astfel la mai putin de 50 km de Aeroportul International Sibiu, si cu acces la autostrazile A1, A10 si viitorul terminal intermodal Sebes. Noua investitie aflata pe o platforma de circa 20.000 de m2 a permis Trans Prima sa-si tripleze capacitatea de depozitare si manipulare, deservind astfel peste 200 de clienti activi.

Ce oferim
Dispunem de solutii profesionale pentru transportul international sau intern de marfa in regim de grupaj, partial (LTL) si complete (FTL).
Cel mai important – oferim servicii complete de infrastructura: transportul, depozitarea, manipularea bunurilor si livrarea acestora la data, ora si locatia cerute de client.
Capacitatea de manipulare pana la 10t ne permite o flexibilitate sporita, putand deservi astfel o intreaga varietate de marfuri din diverse domenii. Spatiile de depozitare la dispoziție, în suprafață de peste 2000 m2, ne permit stocarea a circa 1000 de europaleti. Marfurile sunt stocate la cele mai inalte standarde si manipulate atent, in conditii de siguranta, de personal calificat.

Dispecerat
Autocamioanele noastre sunt dotate si monitorizate prin GPS, un serviciu pe care il punem la dispozitia clientilor nostri, astfel putand fi localizate constant. Serviciul nostru de dispecerat poate oferi in orice moment informatii legate de timpul de livrare.

Flota
Trans Prima dispune de o flota moderna, care indeplineste si respecta standardele europene, dovada fiind asigurarea pe care o oferim la fiecare transport in valoare de 1.500.000 euro.
Pentru a asigura respectarea cu strictete a termenelor de livrare, compania noastra este dotată cu un atelier mobil, complet utilat pentru a depana orice problema tehnica, in orice moment si locatie.
Motostivuitoarele cu capacitati diferite (pana la 10.000 kg),  sunt autorizate I.S.C.I.R. si sunt manevrate de un personal calificat si autorizat.
Fie ca aveti nevoie de servicii de incarcare a autocamioanelor, de gestionare a lantului de aprovizionare, de logistica portuara, servicii regionale, vrac, servicii dedicate, LTL sau FTL, contati pe TRANS PRIMA, pentru o colaborare sigura si eficienta.
TEMPERATURA CONTROLATA

Transporturi cu temperatura controlata.ADR

Transporturi ADR si thermo ADRPRELATE

Transporturi cu prelate, normale si mega.

ASIGURARE

Fiecare transport are o asigurarea de 1.500.000 euro.DEPOZITARE

Depozit logistic propriu pentru depozitarea marfurilor.MANIPULARE

Dispunem de 3 motostivuitoare de diferite capacitati, autorizate I.S.C.I.R.Trans Prima

Transport intern si international de marfa in regim LTL si FTL
…din 1994.

Contact:

TRANS PRIMA SRL
Sediu Operational:
RO 510158
Soseaua de Centura nr. 162
Alba Iulia, Jud. Alba
tel.: +40 726 351 247
tel.: +40 744 639 641
e-mail: office@transprima.ro